Over ons

Leo, Stefan, Jeffrey en Karin staan met veel plezier en geduld voor u klaar. 

Leo Smit heeft de passie voor fietstechniek in zijn DNA meegekregen van zijn vader, zijn box stond letterlijk tussen de fietsen. Leo begon zijn loopbaan in dienst bij een fietsenzaak en is in ’88 zijn eigen winkel in Pijnacker gestart.
In 1997 heeft hij de fietsenwinkel aan de doorgaande Rodenrijseweg in Berkel en Rodenrijs overgenomen van de gebroeders Thomassen. Leo is altijd in de werkplaats te vinden om alle reparaties met de juiste vakkennis, precisie en jarenlange ervaring uit te voeren. 

Sinds een jaar is de jongste zoon Jeffrey Smit ook werkzaam in het bedrijf.
Naast een grafische opleiding heeft Jeffrey een flinke dosis technisch inzicht.
Graag combineert Jeffrey beide talenten en daar is alle ruimte voor binnen het bedrijf.
Jeffrey ondersteunt zijn vader in de werkplaats en is daarnaast ook druk met het opnieuw aankleden van de socials en winkeluitstraling. Komend jaar neemt Jeffrey u stap voor stap mee met alle veranderingen. Jeffrey is naast het grafisch en technische ook topsporter waar hij alle ruimte voor krijgt. Jeffrey speelt bij Feyenoord Handbal in de zaal en is ook actief beachhandballer. Omdat Leo Smit Tweewielers Jeffrey als sponsor ondersteunt zullen we hem nauwlettend volgen en zijn ontwikkeling via onze sociale kanalen delen.

In de winkel en achter de balie vindt u Stefan van der Arend, voor vele een bekende Berkelaar. Stefan is bij Leo Smit tweewielers te vinden sinds november 2017. Zijn rustige en geduldige persoonlijkheid maakt hem tot een betrouwbare en eerlijke verkoper. Hij helpt u graag om alle mogelijkheden op een rij te zetten en neemt daar rustig de tijd voor. Stefan houdt nauw contact met alle leveranciers zodat bestellingen netjes met de juiste zorg en op tijd binnenkomen. Ook zorgt Stefan voor het contact met u als klant over lopende reparaties, prijsopgaves en andere zaken. Vele klanten kent hij dan ook bij naam wat een bezoek aan de winkel extra persoonlijk maakt. Hij maakt graag tijd voor een praatje en voorziet u van alle gewenste informatie.  

Karin Smit is vooral achter de schermen actief. Ze is verantwoordelijk voor het financiele gedeelte van het bedrijf. Karin en Leo zijn getrouwd in 1995 en hierdoor is ze in aanraking gekomen met de fietsenbrache. Op dat moment was ze geruime tijd werkzaam als tandartsassistente en is part-time backoffice de fietsenzaak ingegaan. Na de komst van de kinderen is Karin gestopt met het werken bij de tandarts en heeft zich gefocust op de fietsen. De uren dat de kinderen op school waren was zij volledig in en om de winkel te vinden. Nu de kinderen beide volwassen zijn en Jeffrey in de zaak is gegaan is Karin weer voor een aantal uur per week als assistente aan de slag gegaan. De combinatie houdt haar scherp en de betrokkenheid in het eigen bedrijf niet minder groot. 

 


Deel het met uw vrienden!