Reparatie

 

Een reparatiefiets aanbieden bel ons op 010 5112421

Voor de één is zijn fiets enkel een vervoermiddel waar hij voor de ander van groot emotionele waarde is. In beide gevallen is goed onderhoud belangrijk. Wij adviseren preventief uw fiets een onderhoudbeurt geven maar soms ontkom je er niet aan dat er plots iets kapot gaat.

Wilt u uw fiets laten repareren of preventief een beurt laten geven bel ons dan op voor het inplannen van een afspraak. We staan bekend om de hoge kwalitateit van onze reparaties en daardoor hebben we regelmatig langere wachttijd in de werkplaats. Wij adviseren dan ook om onderhoudsbeurten al ruim vooraf in te plannen. 

Op de dag van uw ingeplande reparatie kunt u de fiets in de ochtend voor 10.00 uur brengen en ontvangt u in de loop van de dag een SMS als de fiets weer klaar is.
Bij het brengen van de fiets kunt u aangeven of u wilt weten wat de te verwachten kosten zijn en of u gebeld wilt worden mochten er onvoorziene dingen bij komen. 

Wij repareren een groot aantal merken fietsen naast de merken die wij zelf verkopen. Merken die een slechte aftersales hebben of onderdelen enkel in eigen beheer houden (zoals diverse internetfietsen) repareren wij niet om teleurstellingen, extreem hoge kosten en een fiets die niet volledig te maken is te voorkomen.
Natuurlijk bent u wel van harte welkom als uw fiets niet bij ons gekocht is maar geven wij voorrang aan klanten die ons het vertrouwen hebben geven bij het leveren van een nieuwe fiets. Een fiets bij ons gekocht heeft tenslotte een service en garantie pakket en 5 jaar garantie.

 

 


Deel het met uw vrienden!